Delegacija EU u posjeti FEAL-u

Dana 13.3.2013.god., (srijeda) Feal je posjetila Delegacija izaslanstva EU u BiH zajedno sa Veleposlanicom Rep. Njemačke , Veleposlanikom Mađarske , političkim savjetnicima te predstavnicima općinske vlasti.

U sastavu:

-       Renzo Daviddi, zamjenik Specijalnog predstavnika EU u BiH

-       Ulrike Maria Knotz, Veleposlanica Njemačke u BiH

-       Jozsef Pandur, Veleposlanik Mađarske u BiH

-       Andrej Kiendl, politički savjetnik

-       Sanja Stojanovic, politički savjetnik EUSR

-       Maja Stojanovic, savjetnik EUSR

 

 

13.ožujka, Općinu Široki Brijeg posjetilo je izaslanstvo Europske Unije u Bosni i Hercegovini. U sklopu posjeta održan je radni ručak i Okrugli stol sa značajnijim gospodarstvenicima Širokog Brijega među kojima su bili i predstavnici FEAL-a .

Tom prilikom zamjenik Specijalnog Predstavnika Europske Unije u Bosni i Hercegovini, Dr.Renzo Daviddi, je sa gospodarstvenicima Širokog Brijega razgovarao o utjecaju ulaska Hrvatske u EU, trgovinskim pravilima i barijerama EU, utjecaju gospodarske i financijske krize, investicijskim planovima, planovima za zapošljavanje, poreznim opterećenjima i ograničenjima za poslovanje, izvoznim poticajima te o mogućnosti apliciranja privatnog sektora za IPA 2014-2020. Nakon Okruglog stola gosti su obišli i proizvodne pogone FEAL-a , zdanje Upravne  zgrade te potom održali kratki sastanak sa Upravom Društva Feal d.o.o. Široki Brijeg.