Fealove fasade na objektima u Beču, Londonu, Frankfurtu

Oko sto arhitekata iz BiH i RH bilo je oduševljeno prezentacijama na stručnom predavanju za arhitekte, što su ga u konferencijskoj dvorani širokobriješkog FEAL-a organizirali Udruga arhitekata RH i arhitektonskih kuća iz BiH. Posebno su oduševljeni projektima FEAL-a na najprestižnijim objektima u Europi i mogućnostima ove ugledne tvornice aluminijskih proizvoda.

Najsuvremeniji trendovi

Heinz Pfefferkorn, arhitekt GBD Laboratorija iz Austrije i Thilmann E. Kuhn s Instituta za solarne energetske sustave u Freiburgu, upoznali su nazočne arhitekte o najsuvremenijim trendovima vezanim uz aluminijske fasade.

Zoran Stevanović, direktor tvrtke FEAL Austria GmbH, prezentirao je nazočnim arhitektima projekte, koji su realizirani u ime FEAL-a.

Između ostalog su to fasade na Sveučilištu u Luxembourgu, poslovne zgrade u Stockholmu, Holborn London, Office Tower Stuttgart, različiti projekti u Zürichu, Batlab Genf, Pantarei Düsseldorf, projekti u Beču i Teheranu.


Razgledanje pogona

Arhitekti su za svoga dvodnevnog boravka razgledali proizvodne pogone FEAL-a i bili više nego oduševljeni mogućnostima ove ugledne kompanije, razgledali Mostar, posjetili Franjevačku galeriju u Širokom Brijegu i lijepo se družili na poslovnoj večeri i ručku u         FEAL-u. Ponijeli su sa sobom nova saznanja o najnovijim arhitektonskim i graditeljskim trendovima.