Novi poslovno-skladišni objekt FEAL Rijeka

Poštovani kupci, investitori, arhitekti, dobavljači i drugi poslovni partneri, Sa osobitim zadovoljstvom izvješćujemo Vas, da poduzeće FEAL Hrvatska d.o.o. od 09.listopada 2012 godine otvara novi poslovno-skladišni objekt površine 380,0 m2 u sastavu POSLOVNICE RIJEKA.

Poslovno-skladišni objekt nalazi se na adresi: MIHOVILIĆI 8 / I , 51000 RIJEKA
(na prometnici koja povezuje Rijeku - Općinu Viškovo, predio grada Rijeka – Pehlin)


RADNO VRIJEME POSLOVNICE RIJEKA
PONEDJELJAK – PETAK: 08,00 do 16,00 sati
SUBOTA: 08,00 do 12,00 sati


U našem objektu očekuje Vas veliki izbor FEAL-ovih aluminijskih profila za graditeljstvo  (za prozore i vrata, grilje, klizne prozore i vrata bez prekida termičkog mosta kao i sa prekinutim termičkim mostom)  TERMO 50, TERMO 60, TERMO 65, TERMO 80, DALMO 45, 45 MILL, HARMO.


Za Vas isto tako držimo na zalihi odgovarajuće okove, brtve i drugi potreban pribor renomiranih proizvođača kao što su GIESSE, ISEO gomma, MASTER, ISEO, STUBLINA  i dr.


Napominjemo isto tako, da na zalihi držimo različite aluminijske profile široke namjene (T profili, L profili,  U profili, kvadratne cijevi, pravokutne cijevi, parapetne klupčice u različitim dimenzijama od 70 do 280 mm i dr.).


FEAL Hrvatska u svom sastavu ima Odjel Keramike – FEAL keramika, koji osim same keramike prodaje i aluminijske i PVC profile različitih dimezija koje isto tako držimo na zalihi u našem poslovnom objektu.


Stojimo Vam na raspolaganju, u slučaju potrebe, pružiti svu tehničko-savjetodavnu podršku kako bismo ostvarili uspješnu poslovnu suradnju i opravdali Vaše povjerenje.


Naši visoko stručni zaposlenici očekuju Vas sa zadovoljstvom.


FEAL Hrvatska d.o.o.