Stručni consulting pri projektiranju fasada

Zajedno s svojim projektnim uredom u Austriji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, možemo vam ponuditi i stručni inženjering pri projektiranju fasada, a sve uz poštivanje europskih normi te atestiranja tih proizvoda

Zajedno s našim partnerima razvijamo, planiramo i provodimo kreativne zamisli. Stalni dijalog nam omogućuje primjenu naših konstrukcijskih tehnika i osigurava visoki standard kvalitete. Naša spremnost za ispunjavanjem zahtjeva kupca, kao i sposobnost u realizaciji high-tech rješenja, čini nas vrlo kompetentnim i pouzdanim partnerima.

Orijentirani smo prema kupcu i fleksibilni u pristupu. Pored tehničke stručnosti u razvoj high-tech fasada ili bolje rečeno „prilagođenih rješenje“, omogućujemo isporuku vlastitih sistemskih komponenti ali i kompletnih rješenja. U naš prodajni program spadaju aluminijski profili za građevinarstvo, počevši od jednostavnih prozora pa do kompleksnih element fasada za nebodere s prekinutim termičkim mostom.

Vlastiti consulting, smo u mogućnosti ispitati i atestirati, a sve u cilju kompletnog i točnog savjeta prema vašemu upitu.