Stručno predavanje: Dizajn i primjena stakleno aluminijskih ovješenih fasada

U četvrtak 15. studenoga, u organizaciji tvrtke FEAL Hrvatska d.o.o. u ŽK Osijek s početkom u 11 sati održat će se stručno predavanje Dizajn i primjena stakleno aluminijskih ovješenih fasada namijenjeno predstavnicima graditeljskih tvrtki, projektantima i izvođačima s područja Osječko baranjske županije.

Predstavnici tvrtke FEAL Hrvatska d.o.o. g. Zvonko Vinovrški, glavni projektant za primjenu i razvoj aluminijskih sistema i g. Tomislav Sladić , ing.stroj./projektant al. sustava  održat će stručno predavanje u kojemu će pobliže pojasniti što su ovješene fasade, koji materijali se primjenjuju i koje su vrste površinskih obrada, strukturalna i fizikalna svojstva, podjelu ovješenih fasada prema obliku i namjeni, ventilirajuće fasadne obloge, više o samoj proizvodnji i ugradnji, transport i ugradnja, greške pri izvođenju, čišćenju ovih vrsta fasada, laboratorijskim ispitivanjima (propusnost zraka, vodonepropusnost, otpornost na udar vjetra, ispitivanje prolaza topline), primjeri iz prakse.

Sudjelovanje na stručnom predavanju boduje se s 2 boda sukladno odredbama Pravilnika o stručnom ispitu te upotpunjavanju i usavršavanju znanja osoba koje obavljaju poslove prostornog uređenja i graditeljstva (NN 24/08, 141/09).